web analytics
06-22911261

Eindfilm Groep 8

Een eindfilm is een mooi en passend alternatief dat niet veel voorbereidingstijd vraagt. Ook als de scholen dicht zijn/blijven dan is er altijd nog een plan B in de vorm van de film School Op Slot. Deze kan altijd doorgaan omdat de kinderen deze film vanuit school en thuis zelf kunnen opnemen.

Ben je op zoek naar een leuke eindfilm voor groep 8? Dan ben je hier aan het juiste adres:

  • Keuze uit zeven scripts
  • Opnames zijn in één dag
  • In de meeste films zitten special effects
  • Inclusief uitgebreide lesbrief, instructievideo’s, checklist en optionele voorbereidende lessen
  • De opnames worden gedaan door een professionele kunstdocent
  • Alle films spelen zich af in en om de school
  • De films zijn geschikt voor alle leeftijden
  • De films worden professioneel en verzorgd gemonteerd
  • Het resultaat ontvang je meestal binnen enkele dagen na de opnamedag

De scripts zijn spannend, hartverwarmend en grappig. Het zijn moderne verhalen over onderwerpen die de leerlingen zullen aanspreken.

Hoewel de scripts in grote lijnen vast staan, is er ruimte voor improvisatie en maken de kinderen er een echt eigen productie van.
Doordat de film in korte shots wordt opgenomen is het niet nodig om teksten uit het hoofd te leren.

Er zijn twee varianten:

SMALL
Een speelfilm in een dag
Jij en je leerlingen krijgen toegang tot de de online leeromgeving waar je alles kunt vinden om de opnamedag met de kinderen voor te bereiden. Met behulp van een instructiefilmpje kunnen de leerlingen een voorbereidende oefeningen doen. Daarna komt de docent van de Toonwerkplaats een dag op school om de film op te nemen.

LARGE
Een speelfilm in twee workshops
De docent van de Toonwerkplaats geeft als voorbereiding op de filmdag een workshop en leert de kinderen over cameratechniek, scenarioschrijven, storyboards en montage. De kinderen worden optimaal en met leuke opdrachten voorbereid op de filmopnames.

Neem voor meer informatie of aanvraag gerust contact op!

Plaats: op school
Aantal lessen: 1 dag
Voor groep: 8

Prijzen:

School Op Slot: € 350,- exl btw
(Is dit financieel niet helemaal haalbaar? Neem ook dan gerust contact op. We willen zoveel mogelijk groepen 8 een mooi afscheid geven!)

Overige eindfilms:

Small: € 750,-
(vroege-vogels-korting: opnamedag vóór 1 mei: € 700,-)

Jij en je leerlingen krijgen toegang tot de Online Leeromgeving van de Toonwerkplaats waar je alles kunt vinden om de opnamedag met de kinderen voor te bereiden. Met behulp van een instructiefilmpje kunnen de leerlingen een voorbereidende oefeningen doen. Daarna komt de docent van de Toonwerkplaats een dag op school om de film op te nemen.

Large: € 930,-
(vroege-vogels-korting: workshop en opnamedag vóór 1 mei: € 890,-)

De docent van de Toonwerkplaats geeft als voorbereiding op de filmdag een workshop en leert de kinderen over cameratechniek, scenarioschrijven en montage (+/- 120 minuten). De kinderen worden optimaal en met leuke opdrachten voorbereid op de filmopnames.

Optioneel: bonusmateriaal

Interviews (die de leerlingen zelf opnemen): € 60,-
Onder begeleiding van de eigen leerkracht gaan de leerlingen elkaar interviewen over de filmdag, de schoolloopbaan en de verwachtingen over de middelbare school. De kosten betreffen enkel de montage.

Bloopers: € 60,-
Tijdens de opnames gaat er altijd wel wat mis en wordt er veel gelachen. Hoe leuk is het dan als die grappige momenten en nog eens terug kunt zien?!

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW