web analytics
06-22911261

Home

LAAT JE ZIEN EN LAAT JE HOREN MET HET KUNSTONDERWIJS VAN DE TOONWERKPLAATS!

De Toonwerkplaats ontwikkelt en verzorgt vernieuwend kunst- en cultuuronderwijs voor de basisschool en creatieve trainingen voor leerkrachten.

Naast traditionele kunstvormen zoals drama, beeldend en muziek worden nieuwe media ingezet bij het maken van kunstwerken. Daarbij wordt altijd gewerkt met inhoud (tekeningen, toneelstukjes, muziek, verhalen e.d.) van de leerlingen zelf en zijn hun eigen ideeën uitgangspunt. Zo blijft de leerling eigenaar van het proces en zijn de kunstwerken origineel en authentiek!

Door deze interdisciplinaire aanpak zijn de mogelijkheden bijna oneindig! De Toonwerkplaats werkt graag samen met de scholen om te komen tot betekenisvol kunstonderwijs dat de kernvakken ondersteunt en aansluit bij de vele talenten in de klas.

Ben je geïnspireerd of wil je overleggen? Neem contact op voor maatwerk of advies met:
Michiel Bos, info@detoonwerkplaats.nl, 06-22911261

workshops en lessen

WORKSHOPS EN LESSEN VOOR LEERLINGEN IN HET PRIMAIR ONDERWIJS

De Toonwerkplaats biedt een gevarieerd aanbod van multimedia kunstlessen waarin verschillende kunstdisciplines naar hartenlust worden gecombineerd.
De leerlijnen waar de workshops en lessen bij aansluiten staan vermeld. Lees meer..

TRAINING VOOR LEERKRACHTEN

Als je met je school meer wilt doen op het gebied  van creativiteitsontwikkeling en inbedding van kunst- en cultuuronderwijs in het  curriculum van de school, dan kan de Toonwerkplaats daarbij helpen. Lees meer..

online-leeromgevingv3

ONLINE LEEROMGEVING

Op de online leeromgeving staan instructiefilmpjes, opdrachten om met de klas te doen en digitale lesbrieven. Klik hier om in te loggen.