web analytics
06-22911261

Ratjetoe!

Er gebeuren vreemde dingen in Nederland! Kinderen leggen massaal hun telefoon aan de kant en beginnen te dansen, te tekenen en ballen hoog te houden. De volwassenen hebben eerst geen idee wat er aan de hand is. Maar als ook grote mensen zich als kunstenaars gaan gedragen grijpt de Minister van Technische Zaken in.

Een geheimzinnige miljardair heeft de app “Ratjetoe!” ontwikkeld die de gebruikers uitdaagt om te dansen en creatief te zijn. Met de app kunnen kinderen punten verdienen. Hun punten worden verdubbeld als hun ouders de app ook gaan gebruiken. De rage verspreidt zich als een kleurrijke olievlek over het hele land! Met alle gevolgen van dien..


Met dit project werk je samen met de leerlingen aan een korte en grappige speelfilm.

Met behulp van een heldere lesbrief en een instructiefilmpje maak je met de kinderen ongeveer 42 korte filmpjes (shots). Soms bestaat een filmpje uit een enkele zin en soms moet een kind bijvoorbeeld een dansje doen of een zelfgemaakte tekening laten zien.
Je hoeft geen ervaring te hebben met film, het is heel eenvoudig om zelf of door de kinderen te doen!

Als je hulp wilt via een live-verbinding met de kunstdocent kan dat ook!

De filmpjes stuur je vervolgens naar de Toonwerkplaats die de filmpjes monteert en de nieuwsuitzendingen en de special-effects aan toevoegt.
Je krijgt het resultaat binnen 1 a 2 weken via de e-mail toegestuurd.

Geschikt voor: groepen 6 tot 8
Maximaal aantal deelnemers: 30 kinderen (meer kan ook maar dan soms samen in beeld)
Tijdsinvestering: ongeveer 3 uur (als je er meer tijd aan wilt besteden kan dat ook)
Kosten: € 180,-

Neem voor vragen gerust contact op.