web analytics
06-22911261

Training: Muziek

Gelukkig is er de laatste tijd weer meer aandacht voor muziekonderwijs. Muziek maken met leerlingen is geweldig! Het is leuk, het bevordert de saamhorigheid en het biedt festivalontwikkelingsmogelijkheden op tal van gebieden.

Wil je met je collega’s ook eens zelf aan de slag in een inspirerende workshop? In deze training ga je aan de slag met werkvormen die je de volgende dag zelf in de klas kunt inzetten. Bij deze training hoort een reader vol met muzikale spelletjes en oefeningen die door alle leerkrachten zijn te doen.

Je kunt kiezen uit verschillende onderwerpen:
– creative music making,
– boomwhackers,
– grafische notatie,
– popmuziek,
– algemene muziekleer en
– instrumententraining.

De training wordt gegeven door Michiel Bos. Hij is al jaren actief als muziekdocent en heeft veel ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen. Hij weet in zijn workshops iedereen te enthousiasmeren! Hij heeft een schat aan muzikale werkvormen die zeer bruikbaar zijn en niet moeilijk!

De Toonwerkplaats werkt samen met Stichting Eigenwijstrainingen. Wil je met je team getraind worden in het gebruik van de online muziekmethode van Eigenwijs en wil je hulp bij de subsidie-aanvraag voor Méér Muziek In De Klas dan kun je het beste contact op nemen via de website.

Neem voor een meer informatie gerust contact op!
CONTACT of DIRECT AANVRAGEN