web analytics
06-22911261

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
42 berichten.
Marieke Damsteeg schreef op 17 juli 2019
Wij hebben gister met de schoolverlaters de eindfilm "De Pen" bekeken en het resultaat werd met net zo'n groot enthousiasme ontvangen als de opnamedag. We hadden de film snel opgenomen en de dag was heel ontspannen. De kinderen die in de film hebben meegespeeld kunnen terugkijken op een mooie avond. Dank daarvoor!
Kim Smit en Sven Helwes schreef op 28 juni 2018
Nu al heel veel positieve reacties ontvangen! De leerlingen zijn erg blij met het eindresultaat en hebben genoten van de opnamedag. Voor de leerkrachten een goed voor te bereiden opnamedag waardoor de afscheidsavond veel minder stress oplevert dan gebruikelijk bij de musical. Bedankt Michiel Bos voor deze fijne ervaring.
Ivica Timman schreef op 4 juni 2018
Met groep 8 een eind film gemaakt. Het was echt een leuke dag met een ontspannen sfeer. Dat er mogelijkheid was binnen het script om hier en daar wat te improviseren was fijn, zo werd het nog meer van de kinderen. Iedereen was enthousiast en het resultaat is erg leuk.
Sophie Wiersema schreef op 5 februari 2018
Groep 7/8 heeft het project Explain It gedaan. Was super leuk en zinvol, alle kinderen waren erg enthousiast en dus ook betrokken. Het is een leuk en zinvol project waarbij ze nieuwe vaardigheden leren.
Kristina Odenhamn - combinatiefunctionaris onderwijs-cultuur Twenterand schreef op 21 december 2017
Groepen 3 t/m 8 van 14 basisscholen in de gemeente Twenterand hebben afgelopen maanden de workshop Wandelen in je eigen tekening gedaan, en iedereen is enthousiast. De vakkundige enthousiaste manier waarop Michiel deze workshop geeft, is prettig voor de leerkrachten en een feest voor de kinderen.
Veroniek Horsman schreef op 12 december 2017
Wandelen In Je Eigen Tekening is een leuke workshop met een ontzettend mooi resultaat! Wij gaan het filmpje gebruiken voor onze kerstviering. Hoe leuk is dat! Ontzettend bedankt voor deze workshop. Ze vonden het geweldig. Groet, Veroniek Horsman
Annemieke schreef op 7 november 2017
Top workshop (wandelen in je eigen tekening)! Als voorbereiding de duidelijke en leuke filmpjes bekijken en je weet als leerkracht en leerling wat je te wachten staat. Het maken van de filmpjes loopt als een geoliede machine. Dat je in een uur tijd zo'n leuk resultaat kan krijgen! Ook namens de kinderen en ouders bedankt! Hoe leuk is het om jezelf of je eigen kind zo voorbij te zien komen!
Martijn en Amber Haandrikman schreef op 15 oktober 2017
Wij vonden het allebei superleuk om te doen en nou weten we ook hoe we moeten vloggen en monteren. Martijn en Amber
Vinke schreef op 15 oktober 2017
Lotte vond de workshop "vloggen" super leuk en leerzaam!
Gusta Schoonderbeek schreef op 11 oktober 2017
We hebben een ontzettend leuke middag gehad met de workshop: "Wandelen in je eigen tekening". De kinderen hebben goed begrepen wat de bedoeling was, vanwege je duidelijke uitleg. Ze zijn enthousiast bezig geweest. Iedereen vond de film maken in het speellokaal helemaal te gek. Het resultaat is superleuk. Bedankt en nog veel succes!
Juf Carlijn schreef op 13 juli 2017
Wat was het een goede filmdag, en wat is het een prachtig resultaat! Ideaal dat je met veel of weinig voorbereiding zo'n goede film kunt maken.
Parkschool schreef op 9 mei 2017
Wat een ontzettend leuke gastles over vloggen..... Het eindresultaat heeft mij geweldig verrast!!!! natuurlijk op facebook van de Parkschool gezet,,,
Truus Hermkes schreef op 11 maart 2017
Heel veel leuke reacties gehad op je workshop Wandelen In Je Eigen Tekening. Kinderen vonden het leuk, leerkrachten waren vooral onder de indruk van je rustige vriendelijke benadering van de leerlingen!!! Top klus!!!
Jesse pothof schreef op 13 oktober 2016
Het Vloggen was leuk om te doen. Blij met het eindresultaat, goed gedaan mannen!
Linda Fix schreef op 8 juli 2016
We zijn superblij met de eindfilm! Heel erg leuk, we maken ons op voor een grote première!
Linda Fix schreef op 26 april 2016
In plaats van een musical instuderen een hippe film opnemen, wat een goed idee! Michiel kwam de hele dag filmen en we hebben het echt leuk gehad! Op een ontspannen, maar geconcentreerde manier werd shot na shot opgenomen. Er zat vaart in de opnames en we konden zelfs al een klein stukje film bekijken omdat Michiel dat tussen de middag gauw gemonteerd had. "Het wordt echt veel leuker dan ik verwacht had!" zei een van de leerlingen.. Nu in spanning wachten op het complete eindresultaat en dan: op naar de gala première!!
Heleen schreef op 22 maart 2016
We gingen een film maken en het was soms wel moeilijk om niet in de camera te kijken maar die oefeningen van te voren hielpen heel goed. En het voorproefje wat we al hadden gezien was geweldig verder was het een super dag? Groeten: een van de acteurs
Juf Annet schreef op 21 maart 2016
Beste Michiel, Vandaag heb je met ons een film opgenomen (met groep 7 en 8, die bestaat uit in totaal 7 kinderen). Dit was erg leuk! Het ging ook zo snel dat we aan het einde van de dag al een voorproefje mochten zien. En wauw, het is echt supermooi. Ook de opdracht die je van tevoren kunt doen sluit goed aan bij het maken van een de film en het interviewen tijdens het opnemen van de film is leuk om te doen. We mochten dit script als eerste uitproberen en dat was in 1 woord: MAGISCH! Groet, juf Annet
Truus Hermkens schreef op 15 maart 2016
Op 21 maart heeft Michiel 2 workshops wandelen in je tekening gegeven op het Kristal. Mooi om te zien hoe kinderen met en zonder een beperking samen aan de slag gingen met deze workshop en samen tot een mooi eindresultaat kwamen. Leuke, laagdrempelige workshops waarin ieder kind op zijn eigen niveau aan de slag kon. Michiel inspireerde en enthousiasmeerde de kinderen volop. Voor herhaling vatbaar!!
Eveline schreef op 15 maart 2016
We hebben een kinderfeest gevierd met 11- en 12-jarige meiden (wandelen in je eigen tekening). Michiel wist de dames te motiveren tot leuke verhalen, tekeningen en verkleedpartijen. Erg leuk proces om mee te maken, met als resultaat een groep enthousiaste meiden en een mooie film die we met z'n allen gaan bekijken binnenkort. Hartelijk bedankt!