web analytics
06-22911261

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
42 berichten.
Groep 5 van bs de Windroos schreef op 25 februari 2016
Wij hebben met z'n allen een journaal gemaakt. De kinderen hebben met elkaar een interview bedacht en rollen verdeeld. Vervolgens hebben ze deze interviews opgenomen met een Ipad en is er door Michiel een echte film van gemaakt. De kinderen hebben met heel erg veel plezier aan deze opdracht gewerkt en de begeleiding was top. De kinderen hebben er echt lol in gehad. Superbedankt namens groep 5!
basisschool Kolmenscate, groep 5B schreef op 25 februari 2016
Wandelen In Je Eigen Tekening was een vlotte en leuke les voor de kinderen. Met een groepje overleggen over een leuk of spannend verhaal en dan samen aan het tekenen. Met de tekeningen die samen het verhaal vormen werd je dan gefilmd in je eigen tekening! Super leuk natuurlijk. De filmpjes waren binnen een paar dagen beschikbaar en de kinderen vonden het geweldig.
bassischool mikado groep 6/7 schreef op 19 februari 2016
het was heel leuk u bent heel goed in zulke dingen bedankt voor het komst wij hopen dat we u weer snel zien doei
mikado 67 schreef op 19 februari 2016
Het was heel leuk met u tekenen. En daarna in je tekening. Echt heel leuk dank u wel dat u ging komen.
Bassiscoolmikado67 schreef op 19 februari 2016
het was leuk en leerzaam. en ik vondt het mooie gelukt en bedankt voor de mooie les en ik wil u bedanken daar voor
basisschool mikado schreef op 19 februari 2016
leukste les die we ooit hebben gehad groetjes van dasilva marouan ezgi michaela.
rafaela schreef op 19 februari 2016
het was heel leuk en ik heb nieuwe dingen geleerd
Mikado bassischool 6/7: Anas schreef op 19 februari 2016
Geachte, Micheal ''Ik vond het een hele leuke ervaring," Wij zijn nu ook in de sfeer ven u project. '' Dankuwel voor u bijdrage aan onze school!
basisschool mikado groep 6/7 schreef op 19 februari 2016
het was echt superleuk bedankt voor alles!
basisschool mikado 6/7 schreef op 19 februari 2016
het was heel leuk om te doen en bedankt
Mikado Groep 6/7 schreef op 19 februari 2016
Was echt heel leuk om het te doen wandelen in je eigen tekening was een leuk opdracht de greenscreen was super vet Groetjes Kemal
eddy schreef op 19 februari 2016
het was leuk grapigg en hopelijk kom je nog een keer
Jelyn Alferink schreef op 18 februari 2016
Wandelen In Je Eigen Tekening met de klas was geweldig! Super leuk om de reactie van de kinderen te zien. Bedankt voor de leuke les en de inspiratie! Hopelijk kunnen wij hier een mooi vervolg aan geven.
Alinde Fix, cultuurcoƶrdinator schreef op 16 augustus 2015
De Toonwerkplaats heeft bij ons op school twee lessenseries gegeven in groep 7 en 8. In goed overleg kon er een programma op maat gemaakt worden, zodat de lesstof over de Griekse mythologie in groep 7 op een motiverende manier verwerkt kon worden. De kinderen maakten stop-motionfilmpjes met zelf getekende figuren en waren erg trots op het resultaat! Goede begeleiding van Michiel, die de kinderen stimuleerde om met eigen ideeƫn te komen. Ook maakten ze een klassenjournaal, waarbij de kinderen zelf kleine sketches bedachten en deze uitspeelden. Ze waren verdeeld in kleine groepjes waarbij ze zelf moesten filmen en toneelspelen. In de introductieles kregen de kinderen uitleg over en gingen ze oefenen met de basisprincipes van cameravoering. Erg leerzaam. Dit konden ze de volgende les toepassen in hun eigen items. In groep 8 werd aangesloten bij het eindtoneelstuk. De kinderen maakten onder begeleiding van Michiel enkele scenes voor het 'green-screen'. In combinatie met de stop-motiontechniek, speelden ze in hun eigen getekende decors. Deze scenes werden vertoond in de uiteindelijke opvoering van hun toneelstuk; een prachtig eindresultaat! Voor herhaling vatbaar; nieuwe plannen voor komend schooljaar zijn in de maak!
Jayda schreef op 4 november 2014
Dankjewel Michiel, heel mooi gemaakt. Ik heb elke dag gekeken of het er al was en gelukkig nu was het er!!!
Saar schreef op 3 november 2014
Ik heb in de film de geheime letercode gespeeld en het was echt superleuk
Diner en Doen schreef op 27 oktober 2014
Bedankt Michiel! Weer een groep helemaal tevreden. Erg leuk het filmpje achteraf zodat je het nog een keer kan beleven. Ga zo door!
Team van de Julianaschool Almen schreef op 26 oktober 2014
Wij hebben in oktober 2014 een fantastische teambuildingsactiviteit beleefd aan "Lopen in je eigen tekening". Mensen tekenden ieder 3 tekeningen en werden op verschillende manieren gefilmd, waarna we een voorbereide tekst mochten inspreken. Naarmate de workshop vorderde, nam het enthousiasme toe. We zijn uitermate tevreden met het eindresultaat. Hartelijk bedankt!!!
Floor Savelkoel, filmhuis De Keizer schreef op 24 oktober 2014
De workshop Wandelen in je Eigen Tekening tijdens Cinekid was erg leuk en geslaagd! De filmpjes op Youtube zien er leuk uit. Doen we graag nog een keer :-).
Rieke Reitsema, Leeuwenkuil schreef op 24 oktober 2014
Hoi Michiel, Je hebt een workshop gegeven tijdens het Kinderboekenweekspektakel 2014 in de Leeuwenkuil. Bij jouw workshop hebben heel veel kinderen meegedaan, dit was een groot succes. Ik heb een stukje gekeken van het resultaat, erg geestig en je ziet dat de kinderen het ook erg leuk en spannend vinden. Knap werk!