web analytics
06-22911261

Alleen Samen

De Toonwerkplaats heeft in verband met deze bijzondere periode workshops ontwikkeld waarbij kinderen vanuit huis samenwerken aan een gezamenlijk multimediaproject. Alleen maar toch samen.

Elk kind filmt zelf in of om het huis een klein stukje voor het geheel. Zo ontstaat er een film waaraan iedereen op zijn of haar eigen manier heeft bijgedragen. Het resultaat is dan een verrassing voor alle kinderen!

De leerkracht hoeft alleen maar de link van de lesbrief aan de kinderen te sturen (met uitzondering van de film ‘School Op Slot’) en de rest wijst zich vanzelf. Het kost de leerkracht dus geen extra tijd en het gaat niet van de online lestijd af.
In de lesbrief staan instructiefilmpjes waarin de kinderen wordt verteld hoe ze hun bijdragen aan het gezamenlijke project kunnen maken en opsturen.

Ratjetoe

Met deze workshop maak je met groep 6, 7 of 8 een mini speelfilm. Met eenvoudige middelen, een online instructievideo en een script maak je met de kinderen in korte tijd een echte film. De montage verzorgen wij!
Het verhaal gaat over de geheimzinnige Ratjetoe-App die het hele land op stelten zet. Als de Minister van Technische Zaken ingrijpt gaan de kinderen massaal de straat op.
Prijs: € 180,-
Meer..

De Reis Van De Bal

De hond van de meester of juf is z’n bal kwijt. Wie kan de hond helpen? Alle kinderen nemen in deze workshop een filmpje op waarin ze de bal van de hond doorgeven, gooien of rollen. Ze laten dan ook nog even zien welk trucje ze zelf met de bal kunnen.
Prijs: € 10,- per kind, maximaal € 125,- 
Meer..

School op slot

Met dit speciale script nemen kinderen van groep 7 en 8 een echte film op vanuit hun eigen huis.
Prijs: € 423,50 (incl. btw)
Meer..

De Draad Van Ariadne

Deze workshop is geïnspireerd op het gelijknamige verhaal uit de Griekse Oudheid. Elk kind maakt een kort filmpje waarin hij of zij door het beeld komt terwijl “De draad van Ariadne” wordt gevolgd. Het resultaat is een filmpje waarin de kinderen virtueel met elkaar verbonden zijn dankzij “De draad van Ariadne”.
Prijs: € 10,- per kind, maximaal € 125,-
Meer..

Huiskamer-Clip

Kies een van de nummers om met de hele klas vanuit de huiskamer een clip op te nemen. Toonwerkplaats maakt er dan een mooie compilatie van!
Prijs: € 250,-
Meer..

Neem voor vragen gerust contact op.