web analytics
06-22911261

Alleen Samen

De Toonwerkplaats heeft in verband met deze bijzondere periode workshops ontwikkeld waarbij kinderen vanuit huis samenwerken aan een gezamenlijk multimediaproject. Alleen maar toch samen.

Elk kind filmt zelf in of om het huis een klein stukje voor het geheel. Zo ontstaat er een film waaraan iedereen op zijn of haar eigen manier heeft bijgedragen. Het resultaat is dan een verrassing voor alle kinderen!

De workshops zijn voorzien van een lesbrief met een instructiefilmpje waarin de kinderen wordt verteld hoe ze kunnen bijdragen aan het gezamenlijke project.

School op slot
Deze speciale eindfilm nemen kinderen van groep 8 op vanuit hun eigen huis. Op die manier is het toch mogelijk om een afscheidsvoorstelling te maken! Meer..

De Reis Van De Bal
De hond van de meester of juf is z’n bal kwijt. Wie kan de hond helpen? Alle kinderen nemen in deze workshop een filmpje op waarin ze de bal van de hond doorgeven, gooien of rollen. Ze laten dan ook nog even zien wat ze met de bal kunnen. Meer..

De Draad Van Ariadne
Deze workshop is ge├»nspireerd op het gelijknamige verhaal uit de Griekse Oudheid. Elk kind maakt een kort filmpje waarin hij of zij door het beeld komt terwijl “De draad van Ariadne” wordt gevolgd. Het resultaat is een filmpje waarin de kinderen virtueel met elkaar verbonden zijn dankzij “De draad van Ariadne”. Meer..

Huiskamer-Clip
Kies een van de nummers om met de hele klas vanuit de huiskamer op te nemen. Toonwerkplaats maakt er dan een mooie compilatie van! Ook geschikt als plan B en alternatief voor de eindmusical of eindfilm. Meer..

Neem voor vragen gerust contact op.